Dani, Rommel Gezocht, Waterlooplein

Over ons

Rommel Gezocht haalt gratis oude spullen op en ontruimt inboedels voor een scherpe prijs. De spullen die we daarmee verzamelen, verkopen we op het Waterlooplein. Hieronder vindt u meer informatie over Rommel Gezocht.

Het begin

In maart 2011 begon Dani zijn kraampje op het Waterlooplein. De eerste maanden verkocht hij alleen spullen van Tess haar grote, Indische familie. De familie was dolblij dat ze eindelijk van hun spullen af konden en Dani was heel gelukkig met z’n nieuwe werk.

De website

Al snel begon de voorraad van de familie te slinken en ook de vrienden van Dani en Tess hadden hun zolders al helemaal leeggehaald. Met hulp van een vriend startte Dani deze website: Rommel-gezocht.nl. Steeds meer mensen vonden de site waardoor we inmiddels heel veel Amsterdammers kunnen voorzien van een fijn opgeruimd huis en mooie nieuwe, oude spullen.

Een tweede leven

Met Rommel Gezocht krijgen spullen een tweede leven bij een nieuwe eigenaar. Dat vinden we erg belangrijk. Wat bij u in de weg staat, straalt bij een ander thuis als nooit tevoren. Dankzij Rommel Gezocht blijven goeie spullen in de roulatie. Daar zijn we trots op!

Dani, Rommel Gezocht, Waterlooplein

Dani

Heeft u rommel voor ons in de aanbieding dan maakt u vooral Dani heel erg blij. Hij staat met tweedehands spullen op de markt en is altijd op zoek naar nieuwe oude spulletjes. Hieronder een paspoortje van Dani:

Naam: Dani
Leeftijd: 33 jaar
Is: marktkoopman en eigenaar van Rommel Gezocht
Beste rommelstuk ooit: een bankje uit een militair voertuig
Opvallend: Dani spreekt Engels en Spaans en verstaat Nederlands
Rijdt in: een knalgele bus

Rommel Gezocht

Tess

Degene die uw telefoontjes aanneemt en mailtjes beantwoordt is Tess:

Naam: Tess
Leeftijd: 30 jaar
Is: freelance redacteur en tekstschrijver
Beste rommelstuk ooit: lievelingsboek De geschiedenis van de liefde
Opvallend: spreekt, schrijft en zingt Nederlands, Engels en Spaans
Rijdt op: een oude fiets

Facebook